Sisältöön
Synergia Foxy
 

Synergia Foxy tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun Palvelutietovarannon (PTV) hyödyntämiseen, tehden siitä sopivan julkaisujärjestelmän kaupungeille ja kunnille.

 
Synergia Foxy - julkaisujärjestelmä
 

Palvelutietovaranto

Suomi.fi -palvelutietovaranto on keskitetty tietovaranto johon organisaatiot, joilla on joko käyttövelvollisuus tai käyttöoikeus, tuottavat tiedon tarjoamistaan palveluista ja asinointikanavista.

PTV:n tavoitteena on, että tieto tuotettaisiin jatkossa yhdenmukaisesti yhteen paikkaan, josta sitä voitaisiin hyödyntää eri verkkopalveluissa avoimen OUT -rajapinnan avulla. Kunnat ovat velvoitettuja ilmoittamaan palvelujaan, asiointipisteitään ja palvelukanaviaan koskevat julkiset tiedot suomi.fi-palvelutietovarantoon.

Out-rajapinnan hyödyntäminen Synergia Foxy -julkaisujärjestelmässä

Synergia Foxyn perusperiaatteena on helppokäyttöisyys. Tätä periaatetta noudatetaan myös PTV -integraatiossa. Palvelutietovarantoon viety sisältö voidaan tuoda helposti verkkosivuille.

Rajapinnan avulla vältetään päällekäinen työ. Ominaisuus tuo kaikki halutut tiedot PTV:stä verkkosivustolle muutamalla klikkauksella. Rajapinnasta tuodut tiedot säilytetään välimuistissa 5 minuutin ajan, jolloin tieto on aina synkronoituna Palvelutietovarantoon (eikä kuormita rajapintaa). Tieto on esitetty selkeästi, responsiivisuus huomioiden. Palveluun kuuluvat asiointikanavat löytyvät selkeän haitarin alta. Integraatio säilyttää kotisivun tyylit.

 

Haluatko testata Foxyn toimintaa?

Voit testata Foxya tilaamalla demosivulle väliaikaiset tunnukset. Sivusto palautuu alkutilaansa joka päivä tiettyinä kellonaikoina (12:00, 17:00 ja 24:00).

Ota meihin yhteyttä:

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806