Sisältöön
Synergia Foxy

Ankkurilinkki

anchor (Ankkurilinkki)

Moduulia käytetään silloin, kun halutaan luoda linkki tiettyyn kohtaan sivun sisällä.

Muokkaus

Muokkaus -painike

Voit tuoda rajattomasti ankkurilinkkejä sivulle. Kukin moduuli sisältää ainoastaan yhden muokattavan ankkurin. Voit muokata sitä painamalla Muokkaus -painiketta. Syötä ankkuri tekstinä (ainoastaan merkkejä a-z 0-9). Voit tallentaa tai kumota muutoksesi seuraavilla painikkeilla:

Tallenna tai kumoa -painikkeet

Kun tallennat muutoksesi, näytetään Foxy -käyttäjille ankkuri, esim. ominaisuudet/#anchor. Mikäli haluat linkin tähän ankkuriin, tulee sinun luoda editorilla ulkoinen linkki ja lisätä ankkuri URL -kohtaan. Älä laita ruksia kohtaan Avaa uudessa välilehdessä. Mikäli ankkurilinkki ei toimi, tarkista että olet kopioinut koko polun, eikä kopiomasi ankkuri sisällä välilyöntejä.

Asetukset

Moduulin asetukset -painike

Täältä voit vaihtaa moduulin otsikkoa.

Haluatko testata Foxyn toimintaa?

Voit testata Foxya tilaamalla demosivulle väliaikaiset tunnukset. Sivusto palautuu alkutilaansa joka päivä tiettyinä kellonaikoina (12:00, 17:00 ja 24:00).

Ota meihin yhteyttä:

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806